Inspirationstid

Her samler vi løbende fortællinger fra tilflyttere om at flytte til Samsø.

I denne podcast fortæller Camilla om sammen med sin familie at være flyttet fra Bruxelles og en politisk karriere med fart på til landsbyen Toftebjerg på Samsø. Find podcasten her.

Læs her om Sarah og Jonas, som flyttede fra en hverdag med tryk på i Silkeborg til landbyen Brundby på Samsø, og fandt tid til familielivet.

Se her en lille video om Mia og David, som købte deres drømmehus på Samsø, og fik masser af hus for pengene.

‘Fra stenbro til øbo’ er en artikelserie om at flytte fra storbyen og ud i den danske provins, nogle endda helt ud på en ø. Læs eksempelvis om Tina og Benjamin som kastede tilværelsen op i luften og greb den på ny, da de flyttede til Samsø.

Vores helt egen ‘strisser på Samsø’ hedder Puk. Her fortæller hun om, hvordan det er at passe på lokalsamfundet, og giver sine tips til, hvorfor du skal flytte til Samsø.

På Samsø har vi vores eget Sundheds- og Akuthus, udover at hjælpen altid er nær, er det også en arbejdsplads for helte uden kapper – nemlig vores dygtige sundhedspersonale.

Her kan du læse om Juliane, som fortæller om jobbet som hjemmesygeplejerske, flytningen til Samsø og om at blive en del af et fælleskab.

Her kan du læse om Samsøs livsline – helikopteren – som bringer borgere og sundhedspersonale direkte til Skejby Universitetshospital på 15 minutter.

Læs om Rikke Ulk, som fortæller om sit yndlingsklatretræ på hendes skønne naturgrund i landsbyen Stauns.