Sommerjob på Samsø

På Samsø kan du kombinere sommerferien med et sommerjob og opleve ø-feelingen kun en time væk fra Aarhus. Samsø rimer på sol og sommer. På latter, smil og gode stunder med venner. Og nu har du muligheden for at supplere din SU, mens du får nye venner på Samsø.

Samsø Sundheds- og Akuthus

Vi søger sygeplejestuderende fra 5. semester til at varetage pleje/behandling af borgere og patienter på Samsø Sundheds- og Akuthus. Ansættelsesperioden er fra 1. juli til 31. august og stillingerne er på 37 timer ugentligt.

Vi stiller værelse til rådighed, og din arbejdsplads vil være sygehusvej 26 i Tranebjerg.

Det er et krav at du kan tale, skrive og læse dansk. Andre sprog er kun en fordel.

Kontaktoplysninger:

Iben Grosen
ibsoer@rm.dk
30463689

Ferieafløser i hjemmesygeplejen

Er du sygeplejerske eller sygeplejestuderende med lyst til at bringe din faglighed i spil i hjemmesygeplejen? Har du lyst til sommerjob, hvor du efter arbejde kan være på stranden ti minutter, efter du har fri? Så kom og vær en del af vores dejlige sygeplejeteam på Samsø. Du kan finde stillingsopslaget her: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1416&ProjectId=144959&MediaId=5

Oasen Samsø

Vi søger ansatte i perioden fra 1 juli til 1 august, der vil arbejde 21 timer ugentligt. Arbejdspladsen er Søndre Møllevej 5 i Nordby

Dine opgaver vil være:

  • Gøre værelser klar – herunder tage sengetøj af, støvsuge, vaske gulv, gøre badeværelser og toiletter samt tekøkkener rene. Betjene vaskemaskine og tumbler.
  • Medhjælpe i køkkenet hvor der dagligt tilberedes 2 til 3 retter til buffet. rydde af efter buffet. Vaske op vha. industriopvaskemaskine.
  • Tage imod gæster i receptionen – herunder betjene computer og betalingssystemer samt vise gæsten værelser – løse forskellige serviceopgaver

Der vil være forskellige vagter i løbet af ugen. Så ovenstående skal ikke nødvendigvis løses i samme vagt

Overnatningsmuligheder og anden information:

Der er værelse til rådighed med bad og toilet på gang – 2 eller 3 som kender hinanden kan bo på samme værelse da der er dobbelt seng og mulighed for at stille endnu en enkeltseng op. Der er mulighed for at kost (morgenmad og aftensmad indregnet i løn) og der bliver lavet vagtplan idet der også er andre ansatte i perioden.

Det er et krav at du kan tale og forstå dansk.

Kontaktinformation:

Mail: kontakt@oasen-samsoe.dk
Tlf.: 22274423
Vikki og Henrik

Camping og Feriecenter Samsø

Vi søger serveringspersonale i perioden 30/6-1/8, der vil arbejde 37 timer ugentligt. Datoerne ligger ikke 100% fast. Det kan vi aftale nærmere med dig.

Arbejdspladsen er Kaasenvejen 5, Kolby.

Dine opgaver vil være:

At forberede samt servere morgenbuffet. Dette være sig varme/bage rundstykker, kager og franskbrød, anrette pålæg, anrette frugt, lave røræg og pølser mm. samt stille det an på buffet og fylde op.

At være tjener om aftenen ved buffet. Dvs. anvise gæster deres bord, serverer drikkevarer og afregning.

Overnatningsmuligheder og anden information:

Vi kan tilbyde overnatning i en campingvogn på vores campingplads. Bad, toilet og køkken i servicebygningen kan benyttes.

Vi har overenskomst med HORESTA og antallet af timer kan planlægges efter dine ønsker.

Det er en fordel hvis du både kan tale dansk og engelsk

Kontaktinformation:

Mail: Info@feriecentersamso.dk
Tlf.: 3048 6565

Astrid Kjeldmark

Har du spørgsmål omkring livet på Samsø kan du kontakte Samsø Kommunes bosætningskonsulent, Nicolai.

Se hvordan vi bruger tiden
på Samsø og mød andre,
der er flyttet til øen.

Følg med i livet på Samsø,
og mød andre der har taget
springet og flyttet til øen.